Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Attema groepenkast assortimentAttema-groepenkast-1F
Attema groepenkast 1F
Attema-groepenkast-3F
Attema groepenkast 3F
Lege-groepenkast
Lege groepenkast
Groepenkast-opties
Groepenkast opties
Automaat-Attema
Automaat Attema
Aardlek-Attema
Aardlek Attema
Aardlekautomaat-Attema
Aardlekautomaat Attema
Hoofdschakelaar-Attema
Hoofdschakelaar Attema

Attema groepenkast, eenvoudiger kan bijna niet

Het merk Attema is een oer-Hollands bedrijf en werd in 1959 door Gijs Attema opgericht. Hij was van mening dat installateurs te weinig vernieuwden en besloot daarom zelf een innovatieve groepenkast op de markt te brengen. Met groot succes, want inmiddels zijn Attema groepenkasten in veel meterkasten een begrip. De vormgeving van een Attema groepenkast is strak, met veel aandacht voor een eenvoudige en soepele intallatie. Eenvoud en installatiegemak staat bij een Attema groepenkast centraal. Er is voldoende werkruimte, het ontwerp is overzichtelijk en dankzij de unieke kapconstructie met sluitclips, is aansluiten een fluitje van een cent.

Voordelen van een Attema meterkast

Attema groepenkasten zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar, zowel 1-fase als 3-fase. Met voldoende werkruimte en breedte voor extra uitbreidingen. Om maximale flexibiliteit te garanderen, worden Attema groepenkasten geleverd zonder een onderinvoer. Indien de Attema groepenkast direct boven het meterbord wordt geplaatst, heeft u namelijk geen onderinvoer nodig. Als de hoofdvoeding via de onderkant van de groepenkast wordt ingevoerd, dan plaatst u eenvoudig een los verkrijgbaar buisinvoerstuk.

Alle voordelen van Attema groepenkasten op een rij:

 • Eenvoudige en snelle installatie dankzij het unieke click-mate-systeem.
 • Hoge betrouwbaarheid.
 • Kwalitatief Nederlands product.
 • Strak en overzichtelijk ontwerp.
 • Veel werkruimte en mogelijke uitbreidingen.

Attema groepenkasten voor grote projecten

Voor grotere projecten is de Attema Click-mate XL Plus de perfecte en flexibele groepenkast. Deze biedt extra installatieruimte en nog meer installatiegemak. Draden kunnen dankzij de grotere afstand van de DIN-rails nog eenvoudiger er onderdoor worden gevoerd. Iedere groepenkast beschikt over 18 buis invoeren, die zowel geschikt zijn voor een 16 mm of een 19 mm installatiebuis of flexbuis. Ook bij de Click-mate XL Plus hoeft de kap slechts te worden aangedrukt met de speciale sluitclips. In de toekomst zijn uitbreidingen eenvoudig te realiseren. Er zijn veel uitbreidingen mogelijk, waaronder een fornuisgroep, een beltrafo of een extra groep voor zonnepanelen.

Attema groepenkast, 1-fase of 3-fase uitvoering?

Een Attema groepenkast is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Daarbij is vooral van belang of u een 1-fase of een 3-fase groepenkast nodig heeft. Deze keuze is afhankelijk van de hoofdaansluiting in de meterkast. Voor een 220/230 Volt hoofdaansluiting besteld u een 1-fase Attema groepenkast. Heeft u een 380/400 Volt hoofdaanluiting, dan heeft u een 3-fase groepenkast nodig. Daarna selecteert u eenvoudig de benodigde aanvullende componenten, zoals bijvoorbeeld een aardlekautomaat een extra installatieautomaat of een kookgroep. Of kies voor een nog eenvoudigere installatie met een compleet voorgeïnstalleerde Attema groepenkast. Een lege Attema groepenkast kopen kan natuurlijk ook. Deze zijn standaard uitgevoerd met 1 of 2 DIN-railen, model 16969.

Attema groepenkast kopen

Een Attema groepenkast is bij GroepenkastCompleet in verschillende maten en varianten verkrijgbaar. Kies voor een groepenkast die al is voorzien van de gebruikelijke componenten, of voor een lege Attema groepenkast voor een maximale flexibiliteit. Met Attema installatieautomaten, aardlekschakelaars, extra groepen en andere componenten maakt u de groepenkast compleet. Alle groepenkasten bij GroepenkastCompleet voldoen aan de laaste NEN-normen en beschikken over KEMA-KEUR. Heeft u nog vragen over welke groepenkast u nodig heeft, of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op en we helpen u graag op weg.

 
Attema groepenkast
 

 


 
 
  CONTACT
 


 
GroepenkastCompleet

Adres
Gravenweg 322 A
2911BK  Nieuwerkerk a/d IJssel

Telefoon
0180-75 71 71

E-mail
support@groepenkastcompleet.nl

Internet
groepenkastcompleet.nl

 
 
 
VEILIG WINKELEN
 
 • 30 dagen bedenktijd
 • Niet goed - geld terug
 • SSL beveiligd betalen
 • 5 jaar garantie
 • Webshop keurmerk
   
VEILIG BETALEN
veilig betalen bij groepenkastcompleet