0
Winkelwagen

Over GroepenkastCompleet

Foto

GroepenkastCompleet - Meer dan alleen groepenkasten

GroepenkastCompleet is al meer dan 10 jaar de grootste webwinkel in groepenkasten, groepenkast componenten, installatie- en schakelmateriaal en aanverwante producten. Alles wat met elektrische installaties te maken heeft, is onze passie. We halen veel voldoening uit het verkopen van de beste groepenkasten en benodigdheden die op de Nederlandse markt te krijgen zijn.

Want elk component, complete groepenkast of elektrotechnisch installatiemateriaal dat via onze webshop wordt verkocht, betekent dat er ergens in Nederland of België een nog veiligere en betrouwbaardere meterkast ontstaat. En dat vinden we heel belangrijk. Het motiveert ons enorm om verder te gaan met wat we doen. We staan altijd garant voor een hoge kwaliteit en veiligheid. Dat heeft onze topprioriteit.

Voor uw complete elektrische installatie en alle toebehoren bent u bij GroepenkastCompleet dus aan het juiste adres. Daarbij kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. Bij ons vindt u namelijk alleen A-merken in het assortiment, zoals de producten van ABB, Hager, Schneider, Eaton en Attema. Zo bent u altijd zeker van de veiligheid en betrouwbaarheid van onze componenten, groepenkasten en andere benodigdheden voor uw meterkast.

Assortiment op basis van jarenlange praktijkervaring

Alle artikelen in onze webwinkel zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van onze eigen ervaring in de praktijk met deze producten. Van een eenvoudig component tot een compleet voorgeïnstalleerde groepenkast, elk product is persoonlijk door ons team van ervaren elektriciens geïnstalleerd en getest. Zo weet u zeker dat uw product kwalitatief, veilig en betrouwbaar is.

Tevreden klanten

We vinden het heel belangrijk dat u 100% tevreden bent met ons en onze producten. U waardeert ons gemiddeld met een nette 8,6. Daar zijn we uiteraard heel trots op, maar we blijven altijd streven naar een 10. Waarom onze klanten zo tevreden zijn? Dat leest u hieronder:

 
Wilt u zelf uw ervaring delen? We horen graag van u! Deel uw ervaring hier.

Een Review plaatsen op Google

We zijn u ook enorm dankbaar als u een review voor ons op Google wilt plaatsen. Een review op Google helpt ons beter naar voren te komen in de zoekresultaten.

Een review plaatsen op Google is heel eenvoudig:
  1. Zoek 'GroepenkastCompleet' in Google
  2. Vind de reviews in de rechterkolom
  3. Klik op de link naast de sterretjes
  4. Klik op de blauwe knop 'Een review schrijven'
Alvast ontzettend bedankt voor uw deelname en uw medewerking.

Persoonlijk advies

De meeste van onze producten installeert u snel en eenvoudig, waarbij u dankzij het ontwerp automatisch netjes en met een logische indeling werkt. Toch begrijpen we dat het selecteren van de juiste groepenkast en bijbehorende componenten in bepaalde situaties desondanks best lastig kan zijn. Daarom staan we voor advies over een bepaald product of elektrische installatie altijd voor u klaar. We hebben ervaring met alle soorten elektrische installaties en bijbehorende componenten.

Vraagt u zich bijvoorbeeld af of uw installatie wel voldoet aan alle wettelijke eisen? Wilt u een extra groep in de meterkast of misschien een perilex aansluiting voor een fornuisgroep realiseren? Stel gerust uw vraag en we helpen u graag verder!

Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Foto
Een groepenkast zorgt voor het beveiligen en verdelen van de elektriciteit voor apparaten en installaties. Binnen de groepenkast zijn verschillende installatieautomaten aangesloten achter aardlekschakelaars. Groepenkasten uit ons assortiment kunnen altijd achteraf met behoud van KEMA-KEUR worden uitgebreid en voldoen aan alle gestelde normen en eisen op het gebied van elektrische installaties. In combinatie met ons schakel- en installatiemateriaal bent u gegarandeerd van de veiligste installatie.

Scherpe prijzen

Omdat we groepenkasten en alle andere artikelen rechtstreeks bij de fabrikanten groot inkopen, kunnen we scherpe prijzen hanteren. U profiteert dus direct van het grote volume waarmee we onze groepenkasten en aanverwante producten inkopen. Bent u toch niet tevreden? Geen probleem, want op al uw aankopen via GroepenkastCompleet.nl heeft u altijd 30 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Bijvoorbeeld wanneer deze uiteindelijk toch niet naar wens is of niet past bij uw bestaande installatie of situatie.

We zorgen voor een veilige verzending

Plaatst u een bestelling? Ook dan houdt het voor ons niet op, want we zorgen voor verzenddozen die speciaal bestand zijn tegen schokken en deuken. Ook is uw zending altijd standaard verzekerd voor transportschade. En gaat u met onze producten aan de slag?  Voor het installeren van uw product ontvangt u altijd een Nederlandstalige handleiding voor extra duidelijkheid en installatiegemak.