Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
groepenkastcompleet montageservice

Groepenkast montage door Erkend Installateur

Een groepenkast vervangen doet u niet zomaar, u heeft redelijk wat kennis nodig om de werkzaamheden uit te voeren volgens de juiste normen en bepalingen van de NEN1010. Tevens is het vaak noodzakelijk om het zegel te verbreken, welke alleen door een erkend installateur kan worden teruggeplaatst.

Heeft u een vakman nodig dan kunnen wij u hierin voorzien. U kunt hierbij gebruik maken van de diensten van Hillebrand Elektroservice. Hillebrand Elektroservice is al ruim 25 jaar een toonaangevende organisatie op het gebied van het plaatsen en vervangen van groepenkasten. De opdrachten die door Hillebrand Elektroservice worden uitgevoerd vallen onder een centrale garantieregeling. Gemak en extra zekerheid in één dus. Deze montage service kan het vervangen van de door u gewenste groepenkast tegen een vast tarief voor u uitvoeren.

De montage tarieven van Hillebrand Elektroservice zijn all-in, dat wil zeggen dat Hillebrand Elektroservice de groepenkast zelf levert. U kunt bijvoorbeeld niet in onze webwinkel een groepenkast aanschaffen en deze door Hillebrand Elektroservice laten monteren. Ook het afzegelen van een door de consument zelf aangesloten groepenkast wordt door Hillebrand Elektroservice niet uitgevoerd.

 

Hillebrand Elektroservice - AANBIEDING

Tijdelijk 10% betalingskorting bij betaling direct bij oplevering.offerte groepenkast vervangen

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een groepenkast te laten vervangen. Meer informatie en een overzicht van de all-in montage tarieven, bekijk dan eens de website van onze groepenkast specialisten: VERVANGENGROEPENKAST.NL

 

WERKGEBIED:

De montageservice is alleen actief binnen de provincie Zuid-Holland.
 

Foto
 
 
  CONTACT
 


 
GroepenkastCompleet

Adres
Gravenweg 322 A
2911BK  Nieuwerkerk a/d IJssel

Telefoon
0180-75 71 71

E-mail
support@groepenkastcompleet.nl

Internet
groepenkastcompleet.nl

 
 
 
VEILIG WINKELEN
 
  • 30 dagen bedenktijd
  • Niet goed - geld terug
  • SSL beveiligd betalen
  • 5 jaar garantie
  • Webshop keurmerk
     
VEILIG BETALEN
veilig betalen bij groepenkastcompleet