0
Winkelwagen

Groepenkast vervangen montageservice

Foto

Groepenkast montage door Hillebrand Elektroservice

Een groepenkast vervangen doet u niet zomaar, u heeft redelijk wat kennis nodig om de werkzaamheden uit te voeren volgens de juiste normen en bepalingen van de NEN1010. Tevens is het vaak noodzakelijk om het zegel te verbreken, welke alleen door een erkend installateur kan worden teruggeplaatst.

Heeft u een vakman nodig dan kunnen wij u hierin voorzien. U kunt hierbij gebruik maken van de diensten van Hillebrand Elektroservice. Hillebrand Elektroservice is al ruim 25 jaar een toonaangevende organisatie op het gebied van het plaatsen en vervangen van groepenkasten. De opdrachten die door Hillebrand Elektroservice worden uitgevoerd vallen onder een centrale garantieregeling. Gemak en extra zekerheid in één dus. Deze montage service kan het vervangen van de door u gewenste groepenkast tegen een vast tarief voor u uitvoeren.

De montage tarieven van Hillebrand Elektroservice zijn all-in, dat wil zeggen dat Hillebrand Elektroservice de groepenkast zelf levert. U kunt bijvoorbeeld niet in onze webwinkel een groepenkast aanschaffen en deze door Hillebrand Elektroservice laten monteren. Ook het afzegelen van een door de consument zelf aangesloten groepenkast wordt door Hillebrand Elektroservice niet uitgevoerd.
 

Tijdelijk 10% korting op alle All-in tarieven

Tijdelijk 10% betalingskorting bij betaling direct bij oplevering.

Offerte groepenkast vervangen
Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een groepenkast te laten vervangen.
Voor meer informatie over de all-in montage tarieven, bezoek de website van Hillebrand Elektroservice: vervangengroepenkast.nl
 

Werkgebied van de montageservice

Het werkgebied van de montageservice bevindt zich binnen 45 km gerekend vanaf de vestigingsplaats Nieuwerkerk aan den IJssel.

Werkgebied:

  • Maximaal 45 km, gerekend vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel
Foto