0
Winkelwagen

Groepenkast vervangen door Hillebrand Elektroservice

Foto

Kies voor het gemak, de zekerheid en snelheid van Hillebrand Elektroservice. We zijn als Erkend installateur al ruim 25 jaar specialist op het gebied van het plaatsen en vervangen van groepenkasten. Alle opdrachten die door ons worden uitgevoerd, vallen onder een centrale garantieregeling, zodat u veel extra zekerheid heeft. Heeft u een vakman nodig? Dan voorzien we hier graag in. De elektriciens van Hillebrand Elektroservice voeren alle werkzaamheden voor u uit. Onze montageservice kan het vervangen van de door u gewenste groepenkast tegen een vast tarief voor u uitvoeren, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

Groepenkast vervangen door een Erkend installateur

Foto

Montageservice groepenkast vervangen

Een groepenkast vervangen is nodig of aan te raden in veel verschillende situaties. Gaat u bijvoorbeeld verbouwen? Heeft u een woning gekocht waarin nog een verouderde groepenkast aanwezig is, of biedt uw huidige groepenkast niet voldoende ruimte voor uitbreiding? Dan is het meestal noodzakelijk of zelfs verplicht om uw groepenkast te vervangen.

In woningen met een kleine of verouderde groepenkast kunt u deze groepenkast vervangen door een groter en moderner exemplaar met meer ruimte voor nieuwe groepen. Een nieuwe groepenkast zorgt direct voor een overzichtelijke situatie, meer ruimte voor uitbreidingen in de toekomst en bovenal een veel veiligere situatie dankzij de optimale bescherming tegen brand en elektrocutie.

Groepenkast vervangen volgens de huidige NEN1010

Foto
Een groepenkast vervangen vereist veel kennis van zaken. Hoewel de verleiding groot kan zijn om er zelf mee aan de slag te gaan, is het inschakelen van een Erkend installateur echt aan te raden. Uw groepenkast is immers de plaats waar de elektriciteit vanuit uw hoofdaansluiting wordt verdeeld en beveiligd. Het is van groot belang om geen fouten te maken bij het vervangen van een groepenkast. Ook dient er altijd volgens de juiste normen en bepalingen van de NEN1010 te worden gewerkt.

Indien er bij het vervangen of uitbreiden van een groepenkast het zegel van de netbeheerder moet worden verbroken, dan is het inschakelen van een Erkend installateur verplicht. Alleen deze mag een verbroken zegel weer terugplaatsen. Bij het vervangen van een complete groepenkast is dit meestal het geval. Daarom, maar vooral ook vanwege de veiligheid die bij het werken met hoge spanningen van groot belang is, is het altijd aan te raden om bij een groepenkast vervangen te kiezen voor een Erkend installateur.

Groepenkast vervangen tegen voordelige tarieven

Om een veilige groepenkast en hoge kwaliteit te garanderen, werken we op basis van een all-in montagetarief. Dat wil zeggen dat Hillebrand Elektroservice bij het groepenkast vervangen de groepenkast zelf en alle benodigde componenten meeneemt en monteert. We nemen u graag al het werk uit handen. Om de kwaliteit en veiligheid te garanderen is het niet mogelijk om zelf een groepenkast aan te schaffen en deze door Hillebrand Elektroservice te laten monteren. Ook het verzegelen van een door uzelf aangesloten groepenkast is om die reden niet mogelijk. Lees meer over de montageservice van Hillebrand Elektroservice in ons blog artikel: groepenkast laten vervangen door een erkend installateur

Nu tijdelijk 20% korting op de all-in tarieven

Foto
Dankzij onze scherpe all-in tarieven is een groepenkast laten vervangen gelukkig veel interessanter dan dit zelf te doen. U kiest voor installatie door een Erkend installateur die gebruikmaakt van moderne en gecertificeerde groepenkasten van het A-merk ABB. Bovendien krijgt u daarbovenop tijdelijk maar liefst 10% korting op alle all-in tarieven, bij betaling direct bij oplevering!

Gratis offerte groepenkast vervangen

Wilt u een groepenkast vervangen door een modern exemplaar, of een bestaande groepenkast uitbreiden? Maak dan gebruik van de montageservice van Hillebrand Elektroservice. Profiteer van de kortingen en het laten vervangen van een groepenkast is nog nooit zo gemakkelijk en voordelig geweest. U krijgt maar liefst vijf jaar garantie op de producten en werkzaamheden. Het werkgebied van de montageservice bevindt zich binnen een straal van 45 kilometer, gerekend vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel.

Offerte groepenkast vervangen
Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een groepenkast te laten vervangen.
Voor meer informatie over de all-in montage tarieven, bezoek de website van Hillebrand Elektroservice: vervangengroepenkast.nl
 

Werkgebied van de montageservice

Het werkgebied van de montageservice bevindt zich binnen 45 km gerekend vanaf de vestigingsplaats Nieuwerkerk aan den IJssel.

Werkgebied:

  • Maximaal 45 km, gerekend vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel
Foto