0
Winkelwagen

ABB zonnepaneel verdeler

ABB zonnepaneel verdelers

ABB ZV16 zonnepaneel verdelers

ABB introduceert de ZV16-verdeler voor het aansluiten van zonnepanelen. De ZV16 is geschikt voor gebruik op niet afgetakte bestaande leidingen en zorgt voor een veilige distributie van opgewekte elektriciteit. De ZV16 kan geplaatst worden in bestaande installaties zonder een extra leiding aan te leggen.

Veel omvormers van zonnepanelen worden op zolder geplaatst. Dit is vaak ook de plaats waar de wasmachine staat. de ZV16 wordt aangesloten op de bestaande wandcontactdoos van de wasmachine, als deze met een directe ononderbroken leiding vanuit de meterkast wordt gevoed. De omvormer wordt aangesloten op de ZV16. De wasmachine of andere gebruikers kunnen worden aangesloten op één van de twee contactdozen in de ZV16. De ZV16 zorgt voor een goede beveiliging van de afzonderlijke circuits

Veiligheid, efficiency en gemak

De ZV16 voldoet aan alle voorschriften en garandeert een veilige installatie van zonnepanelen. Indien deze volgens de voorschriften is aangesloten. De ZV16 is:

  • Geschikt voor gebruik op bestaande niet afgetakte elektriciteits leidingen, bijvoorbeeld de aansluiting van de wasmachine op zolder.

  • Een uitbreiding op de bestaande meterkast achter aardlekschakelaar.

  • Optioneel voorzien van een kWh-meter om eenvoudig de opgewekte energie te kunnen aflezen.

  • Uitstekend te combineren met andere ABB groepenkasten.

  • Snel en gemakkelijk te installeren omdat er geen extra leiding van de meterkast naar de omvormer gelegd hoeft te worden.Weergave:
 


Bezig met laden...