0
Winkelwagen

KlikAan KlikUit draadloos schakelen

KlikAan KlikUit schakelmateriaalKlikAan KlikUit schakelmateriaal kopen?

KlikAanKlikUit, zo eenvoudig als het klinkt, is het ook echt. Met een druk op de afstandsbediening, smartphone of tablet alle verlichting en apparatuur in huis draadloos bedienen? Geen gedoe meer met het frezen van sleuven voor leidingen en het trekken van draden of het verplaatsen van lichtschakelaars. Met het KlikAanKlikUit systeem (KAKU) is het creëren van een smart phone met draadloze bediening heel eenvoudig en voordelig. Naast verlichting schakelt u met KlikAanKlikUit ook andere apparatuur, zoals led dimmers, bewegingssensoren, stopcontacten, bewakingscamera's, deurbellen en veel meer.

Wat is KlikAan KlikUit precies?

KlikAanKlikUit is een uitermate gebruiksvriendelijk systeem voor huisautomatisering (domotica), waarmee allerlei apparatuur draadloos te bedienen is. Het bedienen en automatisch schakelen van verlichting is op dit moment de meest gebruikte functie. De lampen in huis vormen in een Klik aan Klik uit systeem de ontvangers, de speciale Klik aan Klik uit afstandsbediening is de zender. Via een Klik aan Klik uit Control Station bedient u alle verlichting en andere KlikAanKlikUit apparatuur via een App op uw smartphone of tablet. Het mooie van het systeem is dat bestaande verlichting "slim" te maken is. Zo is het mogelijk om tegen lage kosten toch een volledig functioneel smart home te creëren. U gebruikt simpelweg de apparaten die u al heeft.

Voordelen KlikAanKlikUit

De grootste voordelen van KlikAanKlikUit zijn de flexibiliteit (er zijn immers talloze combinaties mogelijk), u installeert alles eenvoudig zelf en profiteert van de lage kosten van het systeem ten opzichte van andere huisautomatiserings- systemen en producten. U kiest simpelweg het soort ontvanger, zoals een Klik aan Klik uit led dimmer, inbouwdimmer, bewegingssensor of stopcontact en sluit deze eenvoudig draadloos aan. Daarnaast is het systeem later altijd uit te breiden met meer lampen of apparaten. Zelfs stembesturing is mogelijk door Klik aan Klik uit producten te koppelen aan Google Home of Amazon Alexa.
 

Toepassingen KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit onderscheidt zich door de lage kosten en de veelzijdigheid in toepassingen. De meest in het oog springende toepassing is het draadloos bedienen en schakelen van verlichting, maar er is nog veel meer mogelijk, zoals:
 

  • Op afstand bedienen van lichtschakelaars
  • Draadloos bedienen en dimmen van (plafond) lampen of spots
  • Meerdere lampen of apparaten tegelijk bedienen
  • Schakelaars verplaatsen zonder draden
  • Eenvoudig een draadloze hotelschakeling realiseren
  • Bewegingsmelders in huis of in de tuin
  • Draadloos bedienen van rolluiken of gordijnen
     

KlikAanKlikUit bij GroepenkastCompleet

Benieuwd naar alle mogelijkheden van KlikAanKlikUit voor uw woning of kantoor? Met een KlikAanKlikUit startset maakt u de eerste stappen naar het realiseren van een smart home. Ideaal voor meer comfort, maar ook voor mensen die op hoge leeftijd langer thuis willen blijven wonen. Hulp nodig bij uw keuze? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op voor een passend advies.