0
Winkelwagen

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Meterkast aanbiedingen, groepenkasten en schakelmateriaal

Bij GroepenkastCompleet vindt u altijd speciale acties en meterkast aanbiedingen voor groepenkasten, schakelmateriaal en diverse groepenkast componenten. Een korting op een 1-fase meterkast, een 3-fase meterkast, schakelmateriaal of andere onderdelen zorgt ervoor dat u deze artikelen nog voordeliger koopt. Bent u op zoek naar aanbiedingen binnen een specifieke categorie, zoals een meterkast aanbieding, een 1-fase of 3-fase groepenkast, of een bepaald component? Kijk dan in de betreffende categorie en ontdek of het artikel waar u naar op zoek bent in de aanbieding is. Soms kan het daardoor extra aantrekkelijk zijn om voor een bepaald merk meterkast of schakelmateriaal te kiezen.

Al onze producten in de aanbieding zijn nieuw, van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Het enige verschil voor u is de prijs!

Aanbieding 1-fase en 3-fase groepenkast

Bij GroepenkastCompleet vindt u zowel 1-fase als 3-fase groepenkasten in de aanbieding. Veel van de meterkast aanbiedingen bij GroepenkastCompleet zijn compleet voorgeïnstalleerd en voorzien van bedrading, zodat het aansluiten in uw meterkast erg eenvoudig is. Bij uw keuze voor een nieuwe groepenkast is het wel altijd belangrijk om een voor uw hoofdaansluiting geschikt exemplaar te kiezen. Een 220/230 Volt hoofdaansluiting vereist een 1-fase groepenkast, terwijl een 3-fase groepenkast bij een krachtstroomaansluiting van 380/400 Volt wordt toegepast. Er bestaan overigens ook 1/3 groepenkasten die zowel voor een 1-fase als ook voor een 3-fase hoofdaansluiting geschikt zijn.

Bij groepenkastCompleet zijn de groepenkasten van ABB Hafonorm, Hager Vision, Eaton Systeem 55, Attema Click-mate regelmatig in de aanbieding! Een meterkast in de aanbieding kopen is een ideaal moment om een bestaande verouderde groepenkast te vervangen en te moderniseren, maar ook om voordelig in een nieuwe situatie toe te passen.

Altijd scherpe prijzen en aanbiedingen bij GroepenkastCompleet

Met onze actuele meterkast aanbiedingen betaalt u aanzienlijk minder voor uw nieuwe groepenkast, aanverwante componenten en schakelmateriaal. Voor een zo hoog mogelijke korting combineert u het kopen van een meterkast met korting met de aanschaf van extra bijbehorende losse installatieautomaten van hetzelfde merk, of een extra aardlekschakelaar of een aardlekautomaat die ook meestal in de aanbieding zijn. Op die manier profiteert u optimaal van onze meterkast aanbiedingen. Alle groepenkast componenten en groepenkasten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, ook als ze in de aanbieding zijn.

Al onze producten zijn altijd van betrouwbare en gerenommeerde A-merken, zoals ABB, Eaton, Hager, Attema en Schneider. Heeft u advies nodig over een bepaald groepenkast component, of wilt u weten of een component dat in de aanbieding is wel past in uw bestaande installatie? We denken graag met u mee en zorgen altijd voor een passende oplossing.

Bekijk direct onze aanbiedingen meterkast componenten, groepenkast acties en schakelmateriaal acties.