0
Winkelwagen

Hager groepenkast

Hager groepenkast kopen



Hager groepenkasten

De hager groepenkast is in veel Nederlandse huishoudens terug te vinden. Dat is niet voor niets, want Hager is een gerenommeerd Duits merk. Het staat al tientallen jaren voor betrouwbaarheid en kwaliteit met een luxe uitstraling. Hager werkt voortdurend aan het steeds verder verbeteren van het productaanbod. De Hager Vision groepenkast is daarvan het resultaat. Deze groepenkasten zijn dankzij slimme innovaties tegenwoordig nog eenvoudiger te installeren.

Waarom een Hager groepenkast kopen

Een groepenkast van Hager is een innovatief staaltje techniek dat een installateur veel voordelen biedt. Uniek aan Hager groepenkasten is de QuickConnect-techniek. Hiermee zijn de verschillende componenten en eventuele uitbreidingen snel en eenvoudig te monteren, waarbij een optimale verbinding gegarandeerd is. De Hager groepenkast maakt daarvoor gebruik van eeen handige veerklemtechniek, die terug te vinden is op alle Hager Vision groepenkasten. Het is voor de installateur nog slechts een kwestie van componenten en bekabeling insteken en aansluiten. 

De voordelen van een Hager groepenkast op een rij:

 • Uitermate betrouwbare kwaliteit.
 • Efficiënt werken door Innovatieve QuickConnect-aansluittechniek.
 • Veel werkruimte om kabels netjes weg te kunnen werken.
 • Luxe en robuuste behuizing.
 • Veel uitbreidingsmogelijkheden.
 • Maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie.
   

Plus en minpunten volgens onze specialisten:

pluspunt hager groepenkast   De kast is eenvoudig uit te breiden met extra componenten
pluspunt hager meterkast   Veel werkruimte onder de DIN-rails voor doorvoeren van bedrading
voordeel hager groepenkast   Installatieautomaten zijn uitgevoerd met insteek- contacten
voordeel hager meterkast   De groepenkast is compleet voorbedraad en montageklaar
nadeel hager groepenkast   De kasthoogte kan nadelig zijn bij beperkte plaatsingsruimte
nadeel hager meterkast   Beperkte buisinvoer mogelijkheden via de zijkanten van de kast

 

1-fase of 3-fase Hager Vision meterkast kopen?

Een Hager groepenkast is beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen en maten, met als voornaamste verschil het aantal fasen. 1-fase groepenkasten worden vooral toegepast bij huishoudens en bedrijven met een 230 Volt aansluiting. Een 3-fase Hager groepenkast is geschikt voor panden met een 380/400 Volt aansluiting. welk type groepenkast nodig is, wordt vooral bepaald door de hoofdaansluiting in de meterkast. Standaard zijn veel Hager groepenkasten al voorzien van aardlekschakelaars, een krachtgroep of kookgroep, zodat zelfs het monteren van deze specifieke componenten al voor de installateur is gedaan. Uiteraard is verdere uitbreiding altijd mogelijk.

Uitbreidingen voor de Hager Vision meterkast

Een Hager groepenkast kan eenvoudig worden uitgebreid met een diversiteit aan los verkrijgbare componenten, zoals een aardlekautomaat of aardlekschakelaar, een beltransformator, krachtgroep, fornuisgroep en meer. Een Hager groepenkast kan zelfs standaard worden gekocht met al een verschillend aantal aanwezige groepen en bijbehorende schakelaars.
 

Populaire extra uitbreidingen voor de Hager groepenkast zijn:

 • Fornuisgroep
 • Beltransformator
 • Stopcontact

Hager groepenkast kopen bij GroepenkastCompleet

Een Hager groepenkast bij GroepenkastCompleet is volledig origineel en direct uit de fabriek  van Hager afkomstig. Een Hager groepenkast voldoet aan alle in Nederland gestelde normen voor elektrische installaties en beschikt over KEMA-KEUR. Om een Hager groepenkast in te richten, leveren we alle verschillende componenten om de groepenkast geheel op maat samen te stellen. Op zoek naar meer informatie over een Hager groepenkast? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag!

Meer informatie over de Hager groepenkasten kunt u vinden op de website van fabrikant Hager.



Hager groepenkast kopen

Bekijk ook eens de technische eigenschappen van onze andere A-merken