0
Winkelwagen

Busch-Jaeger inbouw

Busch-Jaeger inbouw schakelmateriaalBusch-Jaeger inbouw schakelmateriaal van hoge kwaliteit

Busch-Jaeger is een gerenommeerde Duitse producent van duurzaam inbouw schakelmateriaal met een geheel eigen design. Het merk is lid van de ABB groep en al meer dan 100 jaar marktleider op het gebied van elektrotechniek. Dat ziet u duidelijk terug in alle producten. Een Busch-Jaeger inbouw stopcontact of schakelaar is breed toepasbaar en een aanwinst voor uw interieur.
 
Kies voor een basiselement, zoals een Busch-Jaeger inbouw stopcontact of schakelaar en combineer deze eenvoudig met een afdekraam van het gewenste design. De Busch-Jaeger inbouw schakelaars zoals de inbouw wisselschakelaar, serieschakelaar, pulsschakelaar of kruisschakelaar zijn uitermate degelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Het grote voordeel van de universele basiselementen is dat u eenvoudig van serie, kleur of design wisselt. Alle losse Busch-Jaeger onderdelen zijn onderling verwisselbaar en toepasbaar.

Inbouw of opbouw schakelmateriaal van Busch-Jaeger nodig?

Bij uw keuze voor schakelmateriaal van Busch-Jaeger kiest u voor opbouw of inbouw. Een inbouwschakelaar betekent dat u een Busch-Jaeger basiselement in de muur monteert en daar een afdekraam naar keuze op bevestigt voor een nette afwerking in een design naar keuze. Dankzij het eenvoudig wisselbare en modulaire systeem stelt u uw inbouw schakelmateriaal volledig naar eigen wens samen. Mogen of kunnen de muren in uw ruimtes niet worden bewerkt, dan is het Busch-Jaeger opbouw schakelmateriaal ideaal. Bekijk hiervoor ook ons uitgebreide assortiment Busch-Jaeger opbouw schakelmateriaal en toebehoren.

Busch-Jaeger series en design schakelmateriaal

Busch-Jaeger onderscheidt zich met verschillende bekende series schakelaars, afdekramen en stopcontacten, zoals de Alpha Nea of de Reflex SI serie. Het schakelaarprogramma Reflex SI Linear kenmerkt zich door een zakelijk vierkant design in de kleuren wit of crèmewit. Dit inbouw schakelaarprogramma is verkrijgbaar met 1- tot 5-voudige afdekramen en kan zowel verticaal als horizontaal gemonteerd worden.
 
Wilt u graag een echt exclusieve uitstraling in uw interieur? Dan zijn de Pure Stainless Edelstaal of de Axcent-serie interessante opties. De neutraal maar modern vormgegeven Standaard SI-serie geeft uw ruimtes een strakke uitstraling. Deze serie is ook als Linear-uitvoering met scherpe hoeken verkrijgbaar.

Top 5 Busch-Jaeger inbouw basiselementen:

  • Stopcontact
  • Wisselschakelaar
  • LED dimmer
  • Universeel dimmer
  • Serieschakelaar
     

Busch-Jaeger inbouw stopcontacten, schakelaars en toebehoren

Bij GroepenkastCompleet vindt u een groot aanbod verschillende Busch-Jaeger stopcontacten, lichtschakelaars, dimmers, afdekramen en andere toebehoren. We leveren alle losse Busch-Jaeger als complete set of afzonderlijke onderdelen om uw schakelmateriaal helemaal naar eigen wens samen te stellen. Heeft u vragen over het Busch-Jaeger inbouw schakelmateriaal? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.