0
Winkelwagen

GIRA opbouw

Gira opbouw schakelmateriaalGira opbouw schakelmateriaal

Het Gira opbouw schakelmateriaal bestaat uit een grote serie van schakelaars, stopcontacten en ander schakelmateriaal. Voor maximale flexibiliteit is het zowel verkrijgbaar met als zonder montageplaat. Al het Gira schakelmateriaal sluit perfect op elkaar aan, zodat u eenvoudig eenheid in een complete woning, kantoor of kamer creëert. Dat komt de sfeer en uitstraling van het interieur ten goede. Het schakelmateriaal is modern en tijdloos vormgegeven en zorgt in ieder interieur voor een nette en degelijke uitstraling.

Het assortiment van Gira vernieuwt continu, waardoor u altijd een moderne en brede keuze heeft. Gira is een Duitse en gerenommeerde fabrikant van veelzijdig schakelmateriaal van hoge kwaliteit. Gira stelt bijzonder hoge eisen aan alle producten, waardoor u van absolute topkwaliteit en een hoge veiligheid verzekerd bent. Het merk is marktleider op het gebied van modern vormgegeven inbouw en opbouw schakelmateriaal en stopcontacten.

Verschillen tussen inbouw en Gira opbouw schakelmateriaal

Wanneer u nieuw schakelmateriaal installeert of bestaande stopcontacten en schakelaars vervangt, heeft u vaak de keuze tussen inbouw of opbouw schakelmateriaal. Opbouw schakelmateriaal monteert u zoals de naam al zegt, vooral op de wand. Er blijft een stopcontact of lichtschakelaar zichtbaar. Het grote voordeel van Gira opbouw schakelmateriaal is dat de installatie bijzonder eenvoudig verloopt. Ook in gevallen waar niet in een muur geboord of gefreesd kan of mag worden, biedt opbouw schakelmateriaal een uitkomst.

Heeft u de mogelijkheid om wel te kiezen voor inbouw schakelmateriaal en zoekt u een echt onderscheidende design uitstraling? Kijk dan ook eens naar ons uitgebreide assortiment Gira inbouw schakelmateriaal, dat met vele designprijzen en awards is onderscheiden. Een inbouwschakelaar betekent dat een inbouwdoos vrijwel volledig in de muur wordt gemonteerd en met een afdekplaat netjes wordt afgewerkt.

Gira opbouw schakelmateriaal bij GroepenkastCompleet

Gira schakelmateriaal stelt u vrijwel geheel naar wens samen. U kiest voor een complete opbouwschakelaar, stopcontact of ander schakelmateriaal, of bestelt er een montageplaat naar keuze bij. Het assortiment Gira opbouw schakelmateriaal is verkrijgbaar in de kleuren wit en crème-wit. U kiest eenvoudig voor een wisselschakelaar, serieschakelaar, trekschakelaar, enkelvoudige of dubbele stopcontacten met of zonder randaarde, of een opbouwcombinatie van een stopcontact en een schakelaar.

Het Gira opbouw schakelmateriaal biedt een perfecte oplossing voor droge ruimten, waarin muren niet kunnen of mogen worden opengebroken, of een zeer eenvoudige installatie gewenst is. Ons aanbod Gira opbouw schakelmateriaal voldoet aan alle in Nederland gestelde normen voor elektrische installaties en beschikt over KEMA-KEUR. We leveren alle verschillende Gira-componenten om uw schakelingen geheel op maat samen te stellen. Heeft u hier hulp bij nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!