0
Winkelwagen

GIRA inbouw

Gira inbouw schakelmateriaal

 Gira stopcontact en lichtschakelaar assortiment

Gira produceert veelzijdig, duurzaam schakelmateriaal van hoge kwaliteit. Dit van oorsprong Duitse bedrijf behoort tot de meest gerenommeerde fabrikanten ter wereld. Hun inbouw schakelmateriaal heeft zelfs vele designprijzen en awards gewonnen. Het schakelmateriaal van marktleider Gira behoort daarmee tot de absolute top en standaard binnen de branche. 

Het schakelmateriaal is modern en tijdloos vormgegeven. Met het grote pakket aan verschillende schakelaars, stopcontacten, afdekramen en ander inbouw schakelmateriaal van Gira, creëert u een unieke uitstraling die precies bij uw gewenste sfeer en uitstraling van uw interieur past. De verschillende series van Gira schakelmateriaal sluiten bovendien naadloos op elkaar aan, zodat u eenvoudig eenheid creëert. Gira blijft daarnaast continu vernieuwen, waardoor het assortiment altijd breed en modern is. Het merk stelt bijzonder hoge eisen aan alle producten, waardoor u verzekerd bent van absolute topkwaliteit en een hoge veiligheid.
 

Inbouw en opbouw schakelmateriaal

Bij de installatie van nieuw schakelmateriaal van Gira, heeft u over het algemeen de keuze uit opbouw of inbouw schakelmateriaal. Een inbouw schakelaar of stopcontact betekent dat een inbouwdoos in de muur wordt gemonteerd, waarbij het complete elektrische systeem achter of in de muur is weggewerkt. Daarmee is een nette afwerking gegarandeerd. 

Het brede aanbod inbouw schakelmateriaal bij GroepenkastCompleet is volledig naar wens samen te stellen. Als set en geheel compleet met alle benodigde onderdelen, maar ook bestelt u eenvoudig losse montageplaten, afdekplaten of afdekramen. Op die manier heeft u bij uw keuze de maximale vrijheid. 

Bent u op zoek naar een opbouwschakelaar, stopcontact of ander opbouw schakelmateriaal? Het Gira opbouwprogramma is een mooie oplossing voor droge ruimten, waarin muren niet kunnen of mogen worden opengebroken. Bekijk hiervoor ons uitgebreide assortiment Gira opbouw schakelmateriaal.
 

Gira inbouw onderscheidend in design

Gira Standaard 55 is een basisprogramma voor een comfortabele, veilige en efficiënte elektrische installatie. Daarbij kunt u kiezen voor onder andere:

  • Wisselschakelaars
  • Serieschakelaars
  • Controleschakelaars
  • Kruisschakelaars
  • Pulsschakelaars
  • Diverse inbouw stopcontacten met of zonder kinderbeveiliging

Er is een grote keuze in verschillende elementen met verschillende kleuren, maar altijd met grote aandacht voor design. Het Gira designsysteem omvat 10 schakelaarprogramma's met meer dan 300 functies.
 

Gira afdekramen: Esprit

Er zijn meer dan 80 afdekraam varianten en verschillende basiselementen in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Ontdek bijvoorbeeld de heldere vorm van de afdekramen van Gira Esprit, dat zich met glanzend glas op stijlvolle wijze verbindt. De afdekramen van Gira Esprit zijn voorzien van een gekleurde achtergrond in zwart, wit, mint of umbra. Dit zorgt voor een zeer hoogwaardige indruk op zowel lichte als donkere ondergronden. De afdekramen van Gira Esprit, glas C hebben een zachte uitstraling dankzij halfrond geslepen kanten. 

Gira afdekramen: Event

In het Gira inbouw schakelmateriaal van de serie Gira Event vindt u een verscheidenheid aan kleuren en unieke afgeronde afdekraam vormen. De Gira Event afdekramen combineert u daarnaast heel eenvoudig met de basiselementen in de kleuren zuiver wit, crèmewit, aluminium en antraciet. 
 

Gira inbouw schakelmateriaal kopen

Ons Gira inbouw schakelmateriaal omvat een breed aanbod aan:
 
  • Lichtschakelaars
  • Stopcontact met of zonder randaarde
  • Dimmers
  • Afdekramen en meer

Het schakelmateriaal voldoet aan alle in Nederland gestelde normen voor elektrische installaties en beschikt over KEMA-KEUR. GroepenkastCompleet levert alle verschillende Gira-componenten om uw schakelingen geheel op maat samen te stellen. Heeft u hier hulp bij nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

 

gira inbouw schakelmateriaal