0
Winkelwagen

DRL E-Comfort SIRIO

Elektrische kachels DRL E-Comfort Sirio

De DRL E-Comfort SIRIO convector heeft een strak design en is een eenvoudige en tijdloze oplossing voor elektrische verwarming van uw nieuwbouw- of renovatie woning. De DRL SIRIO verwarmt uw huis op basis van natuurlijke convectie. De koude lucht wordt verwarmd door het aluminium verwarmingselement, de opgewarmde lucht gaat via de natuurlijke weg circuleren.

De intelligente proportionele regeling zorgt voor een continue warmtecomfort, waarbij het energieververbruik vermindert als de gewenste ruimtetemperatuur bereikt wordt.

De SIRIO convector voldoet aan de ERP EcoDesign regelgeving 2018. De convector is voorzien van een dag-weekklok,  Open window sensor voor extra energiebesparing  en vergrendelfuctie. Via het gebruiksvriendelijke display kunt u de gewenste temperatuur bepalen, het  LCD scherm licht op wanneer u de toetsen aanraakt.

Het interne verwarmingselement levert snel de warmte die nodig is om de gewenste temperatuur te behalen. De DRL E-Comfort SIRIO is voordelig in aanschaf en verbruik.

  • Voordelig in gebruik
  • LCD scherm met achtergrondverlichting
  • Slechts 11 cm diep
  • IP24 bescherming dus ook voor natte ruimtes
  • Slechts 10 minuten montagetijd


Weergave:

ERP EcoDesign