0
Winkelwagen

Busch-Jaeger opbouw

Busch-Jaeger opbouw schakelmateriaalBusch-Jaeger opbouw schakelmateriaal modern en kwalitatief

Busch-Jaeger behoort tot de beste en grootste producenten van hoogwaardig en duurzaam opbouw schakelmateriaal. Het van oorsprong Duitse merk is lid van de gerenommeerde ABB groep, en al meer dan 125 jaar marktleider in de installatietechniek. Busch-Jaeger opbouw stopcontacten en schakelaars zijn veelzijdig en in vrijwel iedere situatie toe te passen.

Afhankelijk van de gewenste toepassing kiest u voor een element met of zonder montageplaat, of losse montageplaat waarop u later een element naar keuze plaatst. Dat kan een Busch-Jaeger opbouw stopcontact zijn, maar ook een opbouw combinatie van bijvoorbeeld een wisselschakelaar samen met een stopcontact. Er zijn diverse opbouw combinaties mogelijk.

De veelzijdige Busch-Jaeger opbouw montageplaten laten zich eenvoudig monteren op vrijwel alle oppervlakken. Ze zijn een logische keuze op plaatsen waar het plaatsen van inbouw schakelmateriaal lastig kan zijn. Op plaatsen waar Busch-Jaeger inbouw schakelmateriaal niet toegepast kan of mag worden, biedt een opbouw stopcontact of schakelaar van Busch-Jaeger dus vrijwel altijd een uitstekend alternatief. Een opbouw montageplaat van Busch-Jaeger combineert u vervolgens eenvoudig met het schakelmateriaal met de door u gewenste toepassing.

Busch-Jaeger inbouw of opbouw schakelmateriaal

Wanneer u kiest voor Busch-Jaeger, dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De enige vraag: kiest u voor opbouw of inbouw schakelmateriaal? Inbouw schakelmateriaal biedt over het algemeen meer mogelijkheden op het gebied van design, materiaalkeuze en kleur. De toepassing van inbouw schakelmateriaal wordt over het algemeen als strakker en moderner ervaren, maar een opbouwschakelaar of stopcontact is vooral in bestaande situaties vaak wel wat eenvoudiger te monteren en te installeren. In beide gevallen plaatst u het gewenste schakelmateriaal na het installeren van de montageplaat eenvoudig op het basiselement.

Busch-Jaeger opbouw schakelmateriaal is ideaal wanneer muren in uw ruimtes niet kunnen of mogen worden bewerkt, of als het design van het geplaatste schakelmateriaal van ondergeschikt belang is. Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van inbouw en verschillende designs? Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide assortiment Busch-Jaeger inbouw stopcontacten en schakelaars.

Busch-Jaeger opbouw schakelmateriaal kopen bij GroepenkastCompleet

Busch-Jaeger opbouw schakelmateriaal is veelzijdig toepasbaar. Verkrijgbaar in de kleur crèmewit, waarbij u eenvoudig kiest voor een montageplaat met of zonder wandcontactdoos, wisselschakelaar, serieschakelaar of trekkoordschakelaar. Ervaar het grote gemak van het installeren en monteren van Busch-Jaeger opbouw schakelaars en wandcontactdozen. Eenvoudiger kan bijna niet.

Ons aanbod Busch-Jaeger opbouw schakelmateriaal is veilig, betrouwbaar, voorzien van KEMA-KEUR en voldoet aan alle hiervoor gestelde normen voor elektrische installaties. GroepenkastCompleet levert een grote selectie Busch-Jaeger opbouw componenten, waarbij u de mogelijkheid heeft om alles geheel naar eigen wens samen te stellen. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!