0
Winkelwagen

Ventilatoren

Ventilator assortimentVentilator voor frisse lucht en vochtafvoer

Een ventilator is ideaal voor verkoeling tijdens hete dagen. Ook helpt het ruimtes snel en efficiënt vocht- en condensvrij te maken. Zoekt u juist verkoeling? Monteer dan een plafondventilator voor veel gebruiksgemak. Met een handige afstandsbediening zet u de ventilator aan en bepaalt u de gewenste rotatiesnelheid.

Wilt u een ventilator snel en eenvoudig met u mee kunnen nemen naar andere ruimtes, dan is een staande ventilator een uitstekende oplossing. U plaatst de staande ventilator simpelweg op de plaats waar u verkoeling of luchtcirculatie wenst, stopt de stekker in het stopcontact en drukt op de startknop. Een ventilator heeft naast het geven van verkoeling nog meer voordelen. U heeft namelijk veel minder last van muggen en ander ongedierte, vanwege het feit dat veel insecten afgeschrikt worden door tocht en luchtcirculatie.

Verschillende soorten ventilatoren bij GroepenkastCompleet

Bij GroepenkastCompleet vindt u veel soorten ventilatoren. Een tafelventilator of statiefventilator neemt u gemakkelijk mee naar een andere plek. Kiest u voor een statiefventilator? Dan heeft deze meestal een wat groter vermogen dan een tafelventilator. Dankzij de stevige beschermkappen met een fijnmazig raster loopt u geen risico dat u of uw huisgenoten per ongeluk met hun handen tegen de roterende bladen komen. Een plafondventilator monteert u eenvoudig aan het plafond en is optioneel vaak voorzien van verlichting. De bestaande lamp vervangt u simpelweg door een verkoelende ventilator. Met een plafondventilator wordt slapen tijdens warme nachten een genot. Onze plafondventilatoren zijn stil, waardoor u rustig werkt of slaapt.

Energie besparen met een ventilator

Een ander voordeel van ventilatoren is dat in tegenstelling tot een airconditioning een ventilator zeer energiezuinig is. Een vermogen van 20 tot 60 Watt is een gemiddeld verbruik, wat slechts een klein percentage is van het stroomverbruik van een airconditioner. U kunt uw ventilator dus zonder zorgen over uw elektriciteitsverbruik dag en nacht gebruiken. Hoewel u het misschien niet direct zou denken, kan een ventilator ook in de winter een uitkomst zijn. Met een ventilator zorgt u er namelijk voor dat de hitte van een warmtebron optimaal door de kamer wordt verspreid.

Ventilator kopen bij GroepenkastCompleet

Onze ventilatoren bieden in alle seizoenen een uitkomst voor wie veel comfort in een kamer wenst. Alle ventilatoren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en voldoen aan de hiervoor hoogst gestelde eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Wij verkopen alleen ventilatoren van gerenommeerde merken die passen bij uw wensen. Geniet ook van een verkoelende bries in de zomer en kies voor een kwaliteitsventilator van GroepenkastCompleet. Heeft u vragen over het benodigde vermogen, het voor u geschikte soort ventilator of een andere vraag? Laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.