0
Winkelwagen

Groepenkast laten vervangen door een erkend installateur

Groepenkast laten vervangen door een erkend installateur

Groepenkast montageservice voor gemak en zekerheid

Bent u op zoek naar een deskundige en gecertificeerde installateur om werkzaamheden aan uw elektrische installatie uit te laten voeren? Met de montageservice van Hillebrand Elektroservice kiest u voor de zekerheid van een veilige en correct werkende installatie en materialen van hoogstaande kwaliteit. Hillebrand Elektroservice is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het installeren, het uitbreiden en vervangen van groepenkasten.

Daarbij werken we op basis van een all-in montagetarief, waarbij alle voor de werkzaamheden benodigde componenten door ons worden meegenomen en geïnstalleerd. Op deze manier heeft u zelf geen omkijken naar de installatie en hoeft u zelf geen losse onderdelen te bestellen. Op alle producten en werkzaamheden die door ons worden uitgevoerd, krijgt u maar liefst vijf jaar garantie. We zijn werkzaam binnen een straal van 45 kilometer gerekend vanaf Nieuwerkerk aan den IJssel.

Waarom kiezen voor de montageservice van Hillebrand Elektroservice?

Sommige klussen vereisen specialistische kennis, of zijn zelfs gevaarlijk als deze niet door een deskundige vakman worden uitgevoerd. Bij het werken aan elektrische installaties is dat meestal het geval, met werkzaamheden zoals het vervangen van een groepenkast of het aanleggen en aansluiten van nieuwe componenten. Of soms ontbreekt het niet zozeer aan de kennis, maar simpelweg aan de tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Daarnaast stellen veel verzekeraars in hun polissen eisen dat de elektrische installatie in een goede staat moet zijn om schade te dekken. In principe bent u als bewoner/eigenaar zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke staat van uw elektrische installatie. Wanneer u werkzaamheden door een Erkend installateur laat uitvoeren, bent u in ieder geval zeker van de goede en deugdelijke staat van uw installatie. Hillebrand Elektroservice staat ingeschreven in het erkenningsregister van installQ en is aangesloten bij de brancheorganisatie Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni). Op die manier waarborgen we de hoogste kwaliteit.

Lid van Techniek Nederland

Het kiezen voor onze montageservice betekent in ieder geval het kiezen voor gemak en een veilige betrouwbare elektrische installatie met garantie. Een van onze deskundige professionals komt diverse installatie en montagewerkzaamheden graag en stipt bij u uitvoeren.

Voordelen van de Hillebrand Elektro montageservice:

  • Duidelijke en scherpe prijs vooraf, geen voorrijkosten
  • Goede en heldere afspraken
  • Professionele installatie door Erkend installateur
  • Werken volgens NEN1010-normen
  • Uitgebreide garantieregeling
  • All-in montagetarief
  • Veel gemak
  • Nette werkwijze door vakmensen
     

Montageservice met zegelrecht

Als Erkend installateur hebben we zegelrecht van de netbeheerders gekregen, wat inhoudt dat onze installateurs het zegel van de netbeheerder in de meterkast mag verbreken. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond wordt het zegel door ons vervangen en blijft het geldig als onverbroken zegel. Het nieuwe zegel brengen we aan met een speciale zegeltang met stempel en bedrijfsnummer. Voor het zegelrecht hebben we een officieel en  getekend contract met de netbeheerder Stedin. Om de bevoegdheid van het zegelrecht te hebben en te houden, dienen we aan diverse strenge eisen te voldoen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarmee garanderen we een goede installatie van componenten in uw meter- en groepenkast.

Werken volgens de NEN1010

Naast het zegelrecht werkt onze montageservice altijd volgens de meest recente NEN1010-normen. Deze reeks Nederlandse veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties bevat afspraken en praktische richtlijnen. Dit betreft de veiligheidseisen waaraan elektrische installaties in de woningen en andere laagspanningstoepassingen moeten voldoen. Door te kiezen voor onze montageservice, weet u zeker dat uw installatie aan deze normen voldoet. In het kader van de NEN1010 en het zegelrecht is het niet mogelijk om zelf een groepenkast aan te schaffen en deze door onze montageservice te laten monteren. Dankzij onze all-in montage is dat uiteraard ook niet nodig, want we nemen alle benodigde componenten op de dag van installatie voor u mee.

Groepenkast vervangen met montageservice

Het laten vervangen van een groepenkast is vaak aantrekkelijker dan deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Dankzij ons all-in montagetarief en -service bent u zeker van de beste prijs, die vrijwel altijd voordeliger is dan het zelf samenstellen en bestellen van de benodigde componenten. Doordat we rechtstreeks bij de fabrikant grote hoeveelheden componenten en groepenkasten kopen, hebben we lage inkoopprijzen. Daar ziet u het voordeel van terug in de prijs. We maken bij montage gebruik van de groepenkasten en componenten van het gerenommeerde kwaliteitsmerk ABB. Ook het uitbreiden van uw bestaande groepenkast is mogelijk. Dit met behoud van KEMA-KEUR, waarbij aan alle gestelde normen en eisen op het gebied van elektrische installaties wordt voldaan.
 
Garantie
Standaard verlenen we maar liefst 5 jaar garantie op de gebruikte componenten, materialen en op de uitgevoerde werkzaamheden. Indien u een ABB groepenkast registreert op de website van ABB, dan wordt de garantieperiode geheel kosteloos verlengd naar een productgarantie van 8 jaar.

Installatie garantie
 
Prijzen montageservice
Voor onze montageservice werken we met duidelijke prijzen voor de verschillende werkzaamheden. We rekenen met een all-in tarief, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. In de tabel op de kosten groepenkast vervangen pagina ziet u de exacte prijzen staan. Deze zijn vooral afhankelijk van uw hoofdaansluiting (1-fase of 3-fase) en het aantal benodigde groepen.

Regelmatig hebben we interessante kortingen op het vervangen van een groepenkast en andere werkzaamheden. Bovendien rekenen we geen voorrijkosten binnen ons werkgebied (50 kilometer binnen een straal vanaf Nieuwerkerk a/d IJssel). Voor telefonisch advies rekenen we nooit kosten. Stel dus gerust al uw vragen! Het vervangen van een groepenkast door onze monteur duurt gemiddeld een dagdeel. Nog meer informatie over de onze montageservice en werkzaamheden? Bezoek de site van Hillebrand Elektroservice.

Hillebrand Elektroservice
      28-07-2019 11:19     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Jolanda pieters -  13-04-2022

Beste Ik zoek iemand die een groep in de meterkast kan doen voor Electric te koken? Gr jolanda pieters