0
Winkelwagen

Masterwatt MODERN RF

Masterwatt MODERN RF elektrische radiator

Kenmerken Masterwatt MODERN RF

De MODERN is een van de varianten in de serie van elektrische radiatoren met warmte-opslag. De productlijn MODERN is breed toepasbaar in iedere situatie, waar u een ruimte elektrisch wilt verwarmen. Of het nu gaat om een slaapkamer, zolder, kantoor of winkel, de radiator is voor ieder van deze toepassingen geschikt. Door de beperkte hoogte van slechts 450 millimeter is deze radiator ook te plaatsen in situaties, waar ruimte beperkt beschikbaar is. De serie MODERN is voorzien van speciale keramische elementen die warmte accumuleren en is voorzien van een slimme elektronische thermostaat. Hierdoor heeft u een comfortabel en controleerbaar verwarmingssysteem.

In de MODERN RF is een radiofrequentie (RF) ontvanger ingebouwd, waaraan een van onze draadloze RF thermostaten gekoppeld kan worden. Deze RF ontvanger heeft een bereik van ongeveer 30 meter binnen een gebouw. Hierdoor kan men de thermostaat op de gewenste plaats monteren en stuurt hij daar vandaan de MODERN RF draadloos aan. Uiteraard kan de thermostaat op deze wijze ook meerdere radiatoren aansturen, bijvoorbeeld de MODERN RF aan de voor- en achterzijde van de woonkamer. Er kunnen tot wel 16 RF toestellen aan één thermostaat worden gekoppeld.

De radiator MODERN RF is voorzien van een zender met radio-frequentie, met een optioneel te bestellen RF thermostaat is de radiator volledig te programmeren en te bedienen. Zonder RF thermostaat is de radiator niet te gebruiken.


Weergave:


Bezig met laden...