Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

ABB groepenkasten en componentenABB-groepenkast-1-fase
ABB groepenkast 1-fase
ABB-groepenkast-3-fase
ABB groepenkast 3-fase
Aardlekautomaat-kasten
Aardlekautomaat kasten
Lege-groepenkast-ABB
Lege groepenkast ABB
Uitbreidingskast-ABB
Uitbreidingskast ABB
Installatieautomaat
Installatieautomaat
Aardlekschakelaar-ABB
Aardlekschakelaar ABB
Aardlekautomaat-ABB
Aardlekautomaat ABB
Hoofdschakelaar-ABB
Hoofdschakelaar ABB
Groepenkast-opties
Groepenkast opties
Stoppenkast-ABB
Stoppenkast ABB
Railkast-ABB
Railkast ABB
ABB-buisinvoer
ABB buisinvoer
ABB-busboard
ABB busboard
Aansluitmateriaal-ABB
Aansluitmateriaal ABB
Zonnepaneel-verdeler
Zonnepaneel verdeler

ABB groepenkast

ABB groepenkasten worden gemaakt door het gelijknamige Zweeds-Zwitserse bedrijf. ABB is één van de populairste A-merken in Nederland als het gaat om meterkasten en bijbehorende componenten. Een groepenkast van ABB staat voor betrouwbaarheid en veel gemak bij de installatie ervan. Hiervoor heeft ABB namelijk het unieke  Busboard-systeem bedacht, waarbij de gewenste componenten alleen nog maar op het Busboard hoeven te worden geklikt. Er is geen bedrading meer aan de voedende zijde nodig en de steekcontacten maken automatisch contact. De meeste  ABB groepenkasten worden compleet afgemonteerd en voorbedraad afgeleverd. 

Voordelen van een ABB groepenkast

De modulaire Hafonorm groepenkasten van ABB zijn speciaal ontwikkeld met het oog op een zeer snelle en plezierige installatie. Een ABB groepenkast staat daarmee voor een nette, eenvoudige werkwijze en heeft een logische indeling. Ook heeft men gedacht aan een royaal buisinvoerstuk, terwijl het ontwerp toch compact en veilig is gebleven.

Enkele voordelen van een ABB groepenkast op een rij:

 • Snel en veilig werken met het unieke Busboard en schroefloze componenten.
 • Compact en veilig ontwerp.
 • Toepasbaar in elke woning, zowel 1 fase als 3 fase.
 • Eenvoudig op maat te bouwen.
 • Standaard voorzien van hoofdschakelaar en aardlekschakelaars.
 • Steekbare aansluitingen en uitbreidingen.
 • Tot wel 8 jaar fabrieksgarantie.

ABB Hafonorm meterkast uitvoeringen

Voor iedere situatie bestaat een passende ABB groepenkast. Zowel als lege groepenkast of geheel compleet of voorgeïnstalleerd verkrijgbaar in verschillende maten met voldoende ruimte voor extra uitbreidingen. Standaard zijn de meeste ABB groepenkasten al voorzien van belangrijke componenten, van hoofdschakelaar tot installatieautomaten (flexomaten) en een eventuele extra fornuisgroep of beltrafo. Op deze manier werkt iedereen die zelf een ABB groepenkast installeert nog sneller en efficiënter, terwijl de veiligheid altijd blijft gegarandeerd.

1-fase of 3-fase ABB Hafonorm meterkast

Heeft u een 1-fase groepenkast of een 3-fase groepenkast nodig? Groepenkasten van ABB zijn verkrijgbaar als 1-fase variant of 3-fase variant. De hoofdaansluiting in de meterkast bepaalt welk type u nodig heeft. De meeste huishoudens met een 230 Volt aansluiting hebben een 1-fase ABB groepenkast nodig. Een 3-fase groepenkast wordt gebruikt bij een 380 Volt hoofdaansluiting. Vervolgens speelt de beschikbare ruimte in de meterkast en de gewenste extra groepen een rol bij de gewenste afmetingen van de ABB groepenkast.

ABB groepenkasten 8 jaar extra garantie

Elke ABB groepenkast bij GroepenkastCompleet is volledig origineel. Het kopen van een ABB groepenkast betekent de aanschaf van een veilige en compleet voorbedrade meterkast van hoge kwaliteit. Uiteraard voldoet iedere groepenkast aan de laatste NEN-EN-IEC 61439-1/3 normen. Na registratie op de website van ABB ontvangt u kostelooos een verlengde garantie tot 8 jaar! 

Bij GroepenkastCompleet vindt u ook alle componenten om de ABB groepenkast uit te breiden. benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor uw situatie? Wij adviseren u graag met de juiste keuze!

ABB groepenkast


 
 
  CONTACT
 


 
GroepenkastCompleet

Adres
Gravenweg 322 A
2911BK  Nieuwerkerk a/d IJssel

Telefoon
0180-75 71 71

E-mail
support@groepenkastcompleet.nl

Internet
groepenkastcompleet.nl

 
 
 
VEILIG WINKELEN
 
 • 30 dagen bedenktijd
 • Niet goed - geld terug
 • SSL beveiligd betalen
 • 5 jaar garantie
 • Webshop keurmerk
   
VEILIG BETALEN
veilig betalen bij groepenkastcompleet