0
Winkelwagen

Draadloze deurbel

Assortiment draadloze deurbellenWeergave:


Bezig met laden...

Draadloze deurbellen voor gemak en flexibiliteit

Draadloze deurbellen worden vanwege alle voordelen steeds vaker gemonteerd. Het aanbod neemt toe en de kwaliteit is net zo goed of zelfs beter dan de klassieke deurbel, die meestal via een beltrafo in de groepenkast op het elektriciteitsnet is aangesloten. Het grootste verschil: bij draadloze deurbellen is de bekabeling tussen de belknop aan de deur en de bel niet meer aanwezig. De beldrukker bevat de batterijen en de bel is in de meeste gevallen op het lichtnet aangesloten. Een aantal modellen heeft ook in de bel batterijen, zodat de draadloze deurbel volledig onafhankelijk van het elektriciteitsnet functioneert. De batterijen van een draadloze deurbel hoeven niet vaak te worden vervangen en vormen daardoor een volwaardig alternatief voor de traditionele deurbel met een beltransformator in de groepenkast.

Voordelen van draadloze deurbellen

Het grote voordeel van draadloze deurbellen is het installatiegemak. Iedereen is namelijk in staat om ze te monteren. Geen gedoe meer in de groepenkast, maar simpelweg de beldrukker bij de voordeur monteren en de bel op een goed hoorbare plaats neerzetten, is alles wat er nodig is. Een draadloze deurbel biedt veel flexibiliteit. Het is zelfs mogelijk om de deurbel mee te nemen naar de plek waar deze nodig is. Bent u even achter in de tuin? Bij de buren of op zolder? U neemt de deurbel eenvoudig mee en hoort direct wanneer iemand bij u aanbelt. Het bereik van goede draadloze deurbellen loopt op van 50 tot wel 150 meter. Daarnaast is ook het volume en het belgeluid vaak aanpasbaar.

Soorten draadloze deurbellen

Er bestaan verschillende soorten draadloze deurbellen. Afhankelijk van uw voorkeuren kiest u de deurbel die het beste bij uw wensen past. De meeste draadloze deurbellen hebben meerdere beltonen en een bereik vanaf minimaal 50 meter, wat overigens voor veel woningen al ruim voldoende is. Heeft u een lange oprit, grote woning of kantoor? Dan zijn er ook modellen met een aanzienlijk groter bereik. De Honeywell ActivLink technologie biedt zelfs een draadloos bereik van 200 meter. Een ander groot en belangrijk verschil is de keuze voor een draadloze deurbel op het lichtnet of op batterijen. Daarnaast is het bij bepaalde draadloze deurbellen mogelijk om meerdere beldrukkers of bellen toe te voegen aan het systeem. Handig voor als u zowel een bel wenst bij de voordeur en de  achterdeur.

Merken draadloze deurbellen

De deurbel wordt steeds geavanceerder, waarbij draadloze deurbellen de markt veroveren. GroepenkastCompleet biedt draadloze deurbellen van het gerenommeerde merk Honeywell. Deze merknaam was vroeger vooral bekend onder de naam Friedland. De draadloze deurbellen zijn allemaal eenvoudig te installeren en direct te gebruiken. De batterijen van een draadloze deurbel hoeven gemiddeld pas na ongeveer twee tot vijf jaar te worden vervangen, of kunnen eenvoudig via een USB aansluiting via het lichtnet worden opgeladen of aangesloten. HALO-licht en LED-strobe geven visuele waarschuwingen voor slechthorenden of als het bel geluid niet gewenst is. Zoekt u meer informatie over draadloze deurbellen, of heeft u advies nodig over de meest geschikte deurbel? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.