0
Winkelwagen

Jung draaidimmer

Jung draaidimmers

Jung introduceert een nieuwe serie draaidimmers. Waar voorheen conventioneel de standaard was, wordt nu LED de standaard. Het tweetal draaidimmers bestaat uit de Standaard leddimmer en de Universeel leddimmer. De Universeel leddimmer onderscheidt zich van de Standaard leddimmer door zijn neventoestelingang (draaidimmer type 1733DNE voor een tweede bedienpunt) en zijn grotere toegestane vermogen. Uiteraard zijn deze dimmers ook nog geschikt voor alle andere gangbare verlichting. Bij beide dimmers kan de minimale en de inschakellichtsterkte permanent worden opgeslagen. Het inschakelen kan met de laatst ingestelde lichtsterkte of de opgeslagen inschakellichtsterkte.

Draaidimmer Standaard led

De nieuwe draaidimmer Standaard led (1730DD) werkt volgens het fase- aan of afsnijdprincipe. De instelling van het bij de belasting passende dimprincipe gebeurt automatisch.

Draaidimmer Universeel led

De nieuwe draaidimmer Universeel led (1731DD) werkt ook volgens het fase- aan of afsnijdprincipe. De instelling van het bij deze belasting passende dimprincipe kan bij deze dimmer ook handmatig ingesteld worden. Deze dimmer beschikt tevens over een neventoestelingang voor het schakelen en dimmen vanaf meerdere punten. 


Weergave: