0
Winkelwagen

EI Rookmelder

EI-Rookmelder

EI rookmelders en hittemeldersBetrouwbare kwaliteit met Ei rookmelders

Brandveiligheid is meer dan alleen een rookmelder plaatsen in een woning. Je wilt er immers op kunnen vertrouwen dat een rookmelder altijd goed werkt. Kwaliteit is daarom vereist. Daarmee ben je alleen nog niet verzekerd dat een woning daadwerkelijk brandveilig is. Want ook al kies je voor de beste rookmelder, het verliest zijn veiligheidsfunctie wanneer de rookmelder niet goed wordt geïnstalleerd en onderhouden. Bekijk hier onderhoudstips voor uw rookmelder om van een optimale werking te blijven garanderen.
 

Zorgeloze brandveiligheid

Brandveiligheid begint al bij de ontwikkeling en productie van de brandmelder. Een goede brandmelder heeft een slim ontwerp, is uitgebreid getest en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Elke individuele Ei Electronics brandmelder die de fabriek verlaat, is meerdere keren getest om zeker te weten dat de brandmelder zijn werk doet op het juiste moment.
 

EI3000-serie (opvolger van de EI160 serie)

De Ei3000 serie vervangt een aantal bestaande melders uit de Ei160 serie. Zo is de nieuwe Ei3016 rookmelder de opvolger van de bekende Ei166e rookmelder. Alle rookmelders zijn voorzien van 10-jaars lithium back-up batterijen en een aantal andere slimme opties. De volledige serie bevat rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders.

Rookmelders Ei Electronics