0
Winkelwagen

Busch-Jaeger dimmer

Busch-Jaeger inbouw dimmer assortimentBusch-Jaeger dimmers voor eenvoudig en soepel dimmen

Busch-Jaeger dimmers staan voor kwaliteit en een nette afwerking. Eenvoudig toepasbaar en modern vormgegeven. Daarmee is een Busch-Jaeger dimmer een absolute aanvulling voor uw interieur, die ook direct veel sfeer oplevert. Het kunnen dimmen van verlichting betekent namelijk dat u geniet van precies de juiste toon in uw interieur. Een goed boek lezen, of juist een romantisch diner? Vanaf nu bepaalt u zelf de gewenste hoeveelheid licht.

Het exclusieve Busch-Jaeger is een submerk van het gerenommeerde ABB, dat bekend staat als een van de meest betrouwbare merken. In het Busch-Jaeger dimmer assortiment vindt u daarom zeker een passende dimmer voor uw toepassing. Een Busch-Jaeger dimmer is probleemloos in zowel nieuwe als bestaande situaties toe te passen. Met een ruime keuze uit verschillende designs en unieke afdekramen is er altijd een dimmer die in uw inbouwdozen past.
 

Verschillende soorten Busch-Jaeger dimmers

Met de juiste dimmer geniet u van het mooiste licht op de momenten wanneer u dat wenst. Wel dient u altijd rekening te houden met de aansluiting en vooral het soort lamp dat u wilt dimmen. Een ledlamp vereist meestal een speciale led-dimmer, omdat het licht anders kan gaan zoemen, trillen of knipperen bij het dimmen. Voor het dimmen van ledverlichting vindt u bij Busch-Jaeger uiteraard een goede oplossing. Wanneer u een bestaande inbouwdoos gaat gebruiken om een Busch-Jaeger dimmer op aan te sluiten, dan weet u met de universele Busch-Jaeger dimmer zeker dat deze past.
 

Draai- en tastdimmers van Busch-Jaeger

Busch-Jaeger heeft daarnaast verschillende soorten dimmers en manieren van bediening in het assortiment, waaronder een draaidimmer of tastdimmer. Een Busch-Jaeger draaidimmer bedient u door middel van het draaien aan een ronde draaiknop of -schijf. Hiervoor vindt u in het assortiment Busch-Jaeger dimmers een aantal varianten met juist een grote of kleinere draaiknop. Een tastdimmer bedient u, zoals de naam al zegt, door met uw vingers slechts het oppervlak van de dimmer aan te raken. Zo regelt u automatisch en eenvoudig de lichtintensiteit. Bijzonder eenvoudig te bedienen en zeer comfortabel, want bij het opnieuw inschakelen wordt automatisch de laatst gekozen lichtsterkte ingesteld. Kort aanraken betekent aan of uitschakelen van de lamp, lang indrukken betekent dimmen.
 

Uitgebreid assortiment dimmers en Busch-Jaeger schakelmateriaal

Wanneer u op één aansluitpunt of inbouwdoos twee lampen wilt dimmen, dan is de Busch-Jaeger seriedimmer een ideale oplossing. En wilt u uw bestaande schakelaars van een ander merk vervangen door dimmers van Busch-Jaeger? Kies dan een van de universele dimmers, waarmee u zeker weet dat deze altijd passen. Naast het aanbod inbouwdimmers, biedt Busch-Jaeger ook een uitgebreid assortiment opbouw- en inbouw schakelmateriaal. U plukt de vruchten van meer dan 100 jaar ervaring met de installatietechniek en bewezen betrouwbaarheid van ABB Busch-Jaeger.

Busch-Jaeger dimmer aansluiten
 

Op zoek naar een goedkope universele LED dimmer

Bent u op zoek naar een goede betrouwbare en voordelige LED dimmer met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor uw dimbare ledlampen, bekijk dan ook eens de afzonderlijk scherp geprijsde universele inbouw leddimmers die kunnen worden toegepast met alle afdekramen uit ons schakelmateriaal assortiment.
 


Busch-Jaeger dimmers kopen bij GroepenkastCompleet

Koopt u een Busch-Jaeger dimmer? Dan weet u zeker dat u een dimmer van de allerhoogste kwaliteit aanschaft. Al onze Busch-Jaeger dimmers voldoen aan alle gestelde eisen en normen voor elektrische installaties en beschikken over KEMA-KEUR. Hulp of advies bij uw keuze nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.